Same as always: det var inte igår

Nej, det var det sannerligen inte. Jag är ju verkligen sämst på att uppdatera här. Mycket har hänt under sommaren, och det bara fortsätter att hända grejer.

Snabb sumé av sommaren:

Skolan slutade i början av juni och efter det började jag genast jobba på cafét. I mitten av juni åkte jag och David på en mysig semester i Oskarshamn till hans föräldrars sommarstuga. Där bodde han och jag och spindlarna i några dagar innan vi tog en tripp till mina morföräldrar i Småland.


Oskarshamn, juni

Och inte hann jag vara hemma i Göteborg länge innan vi ett gäng bilade upp till Hedemora och firade en mysig midsommar i Dalarna vid Perssons sommarstuga. Jag och älskling åkte även vidare till Ludvika en sväng innan vi hämtade upp de andra i Hedemora och åkte vidare ner till Göteborg.


Hedemora, juli

Efter en jättefin juli månad med en massa tid att jobba, umgås med älskling och träffa vänner, så åkte jag till Bulgarien med familjen i två veckor. En vecka med skoj, en vecka med sjukdomar och elände. Hur som helst var det en mycket trevlig semester så länge det varade, och jag kom tillbaka till Göteborg i början av augusti.


Sunny Beach, Bulgarien, augusti




Nu, i augusti, så har pojkvännen flygit till Kalifornen för att studera sitt sista Chalmers-år där. Någonting vi båda visste om när vi träffades, men som inte tar mindre hårt för det. Trots att det blir ett kämpigt långdistansförhållande, är vi övertygade om att det kommer att fungera ändå. Och jag tänker ha en riktigt bra höst ändå!

Hösten kör igång med en dum tenta i externredovisning imorgon. Kursen Ledarskap 1 börjar i september, vilket jag kommer att satsa stenhårt på.
I början av oktober kör vi igång med Vinkurs 2, vilket jag ser jättemycket framemot. Kursen avslutas med en vinresa, oklart exakt vart ännu, men vi flyger ner till Frankfurt den 24 oktober och hem igen den 27 oktober med vår lärare Ulf Wagner.
Därefter har jag noll koll vad det är för kurs.

Och den 12 december, flyger jag över till San Fransisco och hälsar på David, någonting som jag ser fram emot så sjukt mycket. Stannar över jul och nyår och flyger hem igen den 5 januari. Såhär mycket som jag har/kommer att resa under det här året, har jag aldrig varit med om tidigare.
Har åkt en massa fram och tillbaka i Sverige, varit i Bulgarien, kommer åka ner till Tyskland/Frankrike och sen vidare till Kaliforninen.

Trots att det kommer att bli en kämpig höst, ser jag mycket fram emot den ändå. Det är så mycket som händer, och så mycket att göra. Jag ska komma igång ordentligt med träningen och både jogga, gymma, boxas och, framför allt: köra igång med Body Combat igen! Ska bli så himla roligt! Har inte kunnat träna det sen jag bodde i Ludvika, så nu är det dags igen då de infört detta på mitt gym. Heja heja!

Under tiden ska jag lägga undan alla pengar som går, så jag kan handla mycket roligt borta i USA. Flygbiljetten är redan bokad, och landade på ett mycket bättre pris än vad jag hade räknat med.

Kom igen: det blir en bra höst!

RSS 2.0