Shoes shoes shoes

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

 

Nu är det såhär, att jag tycker att jag har designat världens snyggaste sko. Så kom igen nu och hjälp mig att vinna den här tävlingen, så blir skon tillgänglig för alla som vill ha den :)


Den gamla goda tiden.

Ibland kan jag känna att jag inte vill leva i den här moderna världen. Jag vill tillbaka i tiden, till 1950-talet. Jag är nog född i fel tid.


Idag,
är vi ohövliga och olagliga och tankar ner musik så fort vi vill ha det, utan att betala en krona.
Då, sparade man veckopeng för att kunna ha råd att köpa LP-skivor, och man stödde även artisten i fråga.

Idag, har alla en mobil till hands.
Då, fick du eventuellt ta dig till telefonkiosk, om det inte fanns en telefon i hemmet om du skulle ringa någonstans.

Idag, tar vi bilen så fort vi ska någonstans.
Då, tog man den gamla hederliga cykeln eller en promenad.

Idag, mejlar vi med datorn när vi vill skriva ett brev.
Då, skrev man brev och skickade på posten.

Idag, kostar det en förmögenhet att gå och fika.
Då, kändes det inte som om man blev rånad när man gick till ett fik.

Idag, är Hollywood uttjatat och bitchigt.
Då, var Hollywood glamouröst.

Idag, kommer det 10 nya filmer på en månad.
Då, kom det en ny film i månaden.

Självfallet finns det undantag med det här, men ni förstår principen?

Och idag när vi tycker om någon, så skickar vi genast sms och det känns ibland som om man gömmer sig bakom den där sablarns telefonen. Varför kan man inte tala med en person mellan fyra ögon? Är det så svårt egentligen?



Jukebox







Baddräkter



Om jag hade haft massor med pengar, så hade min garderob endast bestått utav såna här kläder!








Dagens diskussion en gång för alla: Anna Bergendahl (längst ner på sidan)

Ja, jag är väl inte den som uppdaterar mest här på bloggen direkt. Men det tycker jag inte man behöver göra heller. Jag känner nog det, att jag gör det när jag faktiskt har någonting att säga. Och idag vill jag framföra, hur mycket jag älskar att vara ledig. Jag sover långt in på förmiddagarna, spatserar omkring i pyjamas eller bikini till långt in på eftermiddagen, lägger mig i skuggan och läser en bok, äter lite mat, tar en promenad och lägger mig sen och kikar på en film. Så har jag gjort i några dagar nu, och det har varit riktigt, riktigt skönt. I vanliga fall, så skulle jag känna en aningen ångest över att mina dagar såg ut sådär. Jag har haft någon fix idé att jag måste ta till vara på hela dagen och göra någonting vettigt av den. Men varför ska man behöva göra det när man är ledig? Det är ju det som är hela poängen med att vara ledig. Jag tror att jag har fattat det först nu.

Idag sov jag till elva, drack en kopp kaffe och städade upp här inne, för jag hittade inte ett skit på de där 7 kvadraten jag bor på under sommaren. Imorgon kommer nästa projekt, som blir att packa ner allting som jag inte kommer använda fram till 15 augusti och ta med det till Göteborg på söndag. På fredag kväll åker jag med mamma och pappa ner till Småland och hälsar på mormor och morfar. Sen på söndag kväll tänker jag åka hem till Göteborg ett tag. För jag saknar Göteborg väldigt mycket nu! Den 19 juli börjar jag jobba, så då lär jag vara tillbaka. Men lite får jag vara hemma i alla fall. Och så får jag träffa min sötis. <3

I helgen har det vart Ludvikafesten här i stan. En minifestival på 3 dagar som återkommer varje år i Ludvika (för er som inte vet). I år var det 10 års-jubileum, vilket jag inte riktigt kände. Artisterna var så ospeciella, att jag inte titade på en enda. Haha okej, jag hade velat se Lasse Berghagens allsång, men då jobbade jag under den dagen så det blev inte så. Men de andra dagarna har jag hängt i öltältet med massa vänner och bekanta och haft det riktigt, riktigt trevligt! Synd att det itne är såna här tillställningar lite oftare. Men, visst, då skulle man kanske inte uppskatta de på samma sätt.

Jag har vart förkyld tillräckligt länge nu tyckte jag, så idag ska jag börja motionera igen. Jag saknar träningen så oerhört mycket, och blir lite smått deppig mentalt när jag inte får träna. Så idag kör jag igång igen :)


 

 

 

Diskussion:

Jag har fått höra LITE VÄL många gånger nu att jag är lik Anna Bergendahl (men eftersom jag är äldre så kan vi ju ta det tvärtom) Är jag och Anna Bergendahl lika till utseende?

Jag tycker INTE det.

 

 

(Lite lustigt att man hittade en bild på henne med samma pose som mig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera!

 

 


RSS 2.0