Vem åt upp min macka?!

Jo, det var ju jag. Nu var jag så hungrig och inne i datorn att jag knappt märkte att jag åt. Jag har kvar mitt kaffe (otroligt nödvändigt i eftermiddag på grund av trötthet och huvudvärk) och en skål med smultronyoghurt och "Kellog´s Darkchocolate Strawberry- en god vana!" (Ja, verkligen, fy fan vad gott, nu kommer jag alltid äta det här).



Lyssnar lite på Franz Ferdinand och spanar ut över lägenheten där allt som jag äger och har är skapligt utspritt.  Känns ju relativt jobbigt, eftersom jag måste städa för att kunna plugga, annars är jag inte lugn mentalt. Det jobbiga är ju att jag inte orkar. Det är lite för många måsten i min vardag just nu känner jag.
Och nu började jag med rehabiliteringen idag också, och detta måste jag göra 2-4 gånger i veckan, samt jag har några övningar jag ska göra 2 ggr om dagen också. Blir till att göra upp ett fint schema och klistra upp,. så jag verkligen följer det.

Idag har jag ändå gett mig fan på att plugga, och jag och Nomie har minsann lärt oss en del om prokaryoter och eukaryoter idag. Men det betyder inte att man är klar på långa, långa vägar.

Och jag tänker minsan kosta på mig en massage snart, för nu hänger inte min nacke och rygg med i mitt vardagstempo och sömnbristen. Jag skyller allt på Barbara. Hade hon inte haft så många brister som lärare, så hade inte vi alla stressat upp oss på det här viset. Ditt fel, ditt fel, ditt fel...


Diska, gå ut med soporna, plocka rätt tvätten, dammsuga, bädda...skulle jag? Nää inte nu. Kanske sen.

Jag tänker avsluta kvällen med att se "Breakfast at Tiffany´s"




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0