Det luktar såpa om mina händer.

Det är en vacker dag idag. Och jag fick komma ut lite i alla fall, trots att jag inte är frisk än. Jag blir galen av att sitta inomhus, när det är liv utomhus. Jag och Alicia har planerat en trevlig grillkväll imorgon med potatissallad och grillspett. Och inte sjutton har jag skrattat på mycket länge kände jag. Det är lätt att man blir lite deppig när man ligger inne och är sjuk. Men så åkte jag och Alicia och handlade på Maxi och gud vad jag skrattade åt precis allt. Jag älskar Alicia för det, hon får mig att skratta som ingen annan. När jag ser någonting som verkligen får mig att skratta, så önskar jag att hon var där, för det är bara hon som förstår det roliga i det hela. Och jag är otroligt tacksam för det.




Och precis när jag tror att jag ska gå mot bättringsvägen i min förkylning, så får jag något som verkar som öroninflammation. Är det inte bra imorgon bitti, så får jag minsann ta mig iväg till vårdcentralen. För nu vill jag bli frisk någon gång.
Men någonting som jag kan älska med att vara sjuk såhär länge, är vilken livslust man får! Man längtar efter de mest knäppa saker, eller vardagliga saker som man ofta bävar sig för i vanliga fall. Man längtar efter att orka gå ut med soporna, bara för att få känna den underbara vårsolen om så bara för en kort stund, att få andas den friska luften och titta på människor. Jag kan längta efter att ta den tråkiga vägen ner till spårvagnen, eftersom den plötsligt inte är tråkig längre då man inte har gått den vägen på länge. Och så blir jag så glad att jag ser någonting positivt i det negativa.



Dagen i sig har jag även tillägnat att pyssla i lägenheten. Egentligen inte städat så hemskt mycket, utan mer gjort om lite och förgyllt mitt lilla hem med småsaker som gör en lite glad. Jag måste bara fylla klart min fotoficka som hänger på väggen, då alla mina foton var för stora för den. Så det blir lite pyssel.

 

Min kreativa hörna





Kaffeverkstaden med mera





Marie Antoinette får en plats i badrummet





Fönstermys




Jag avslutar detta inlägg med en låt som jag tycker om.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0